Om Leoni 22

Ett komplett konsultnätverk som erbjuder tjänster för dig som skriver bok.

Om Författarkonsulterna Leoni 22

Författarkonsulterna Leoni 22 är ett komplett konsultnätverk som erbjuder tjänster för dig som skriver bok. Vi är konsulter med lång erfarenhet som hjälper blivande författare hela processen – från idé till färdig bok, releasemingel, marknadsmaterial och PR.

Efter alla år inom bokbranschen har vi nu slagit ihop våra respektive företags (Textpalatset och Grandstand design) tjänster och utökat till ett komplett nätverk för författare. Vi har tack vare alla bokproduktioner ett långt och etablerat samarbete med fotografer, webbföretag, tryckerier och pr etc.

Om oss

l

Författarkonsulterna Leoni 22 ägs och drivs av Annsofie Thörnroth och Kerri Sandell. Annsofie Thörnroth är lingvisten, textredaktören och projektledaren från förlagsbranschen som tillsammans med Kerri Sandell, grafisk designer, efter flera års samarbete kring ett antal bokproduktioner nu tillsammans startat Författarnätverket Leoni 22.

Vi har ett nära, personligt och professionellt projektlett arbete med varje författare. Hos oss är du i trygga händer. Vi har hela det kontaktnät som behövs för att skapa just den bok som du vill ge ut. Vi handleder dig från idéfasen och fram till tryckt bok. Vi erbjuder så mycket mer än textredigering, formgivning och tryckning. Vi skapar även ditt marknadsföringsmaterial, ordnar releaseparty och ser till att du får rätt pr-byrå för lansering av din bok.

Vi har kontoret på Östermalm, men våra författare finns i hela landet.